Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Off-Topic Chat / Anyone know of a solution?
« Last Post by Kevin Spade on 6 August 2018, 15:50:08 »
Hello,

I'm new to lighting and DMX and have built a small rig using LED strips which I hope to control in Ableton.
I'm having trouble getting the DMXIS plugin to get a response from the lights. My setup consists of a 512 DMX decoder powered by a 60 watt transformer, with my RGB LED's connected into the first output and then a 3 pin DMX cable in the input running to the output of my DMXIS. I don't have a DMX terminator on the output of my decoder, not sure if it will solve the problem as some people say it isn't necessary.
I have tried all 511 faders on the DMXIS plugin but no response from my lights.

Anyone know of a solution?
 
Please help.

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://forums.dmxis.com/viewtopic.php?f=2&t=2743#p9001
eCommerce software video

Thank you.
2
Off-Topic Chat / recurring issue with thea lights
« Last Post by Kevin Spade on 6 August 2018, 15:48:57 »
Hello,

I have ha a recurring issue with thea lights.
When using the Thea tool to place point lights, they do not light when placed. I have even bumped the output to 2000 watts thinking that they must be brighter when the sun is on in the rendering also.

So, I turned the sun off to see if I could get them to light....nothing. Even when I go inside the glass light fixture I made to house the light, nothing.

Thoughts?

Please help.

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://sketchucation.com/forums/viewtopic.php?f=384&t=68075
Wealth Management Video

Thank you.
3
Hello,

just realized that lux core renders all light groups that are available within a setup even when they were swithed off before starting the render.
Basically I like the idea that light groups could be switched on and off while rendering them, but on the other hand I'd like to permanently exclude some light groups from single renders.

Is there any suggested workflow to stop some light groups from being renderd. Ideally without touching the source or material definitions.

Please help.

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://forums.luxcorerender.org/viewtopic.php?t=224
HR System Example

Thank you.
4
General Lighting Discussion / how to deal with such problem?
« Last Post by Kevin Spade on 6 August 2018, 15:44:34 »
Hello,

what's the differences of the lighting(in the Activity Tab) and general lighting(in the Lighting Tab)? If my lighting load of the model is 60W/m2, so I just need to set the load in the general lighting?But the max. value of the lighting energy under the lighting tab is 40W/m2,how to deal with such problem?

Please help.

I didn't find the right solution from the internet.

References:
http://designbuilder.co.uk/forum/viewtopic.php?t=1042
Animate Graphics

Thank you.
5
Electrical Issues / Has anyone encountered this problem before?
« Last Post by Kevin Spade on 21 July 2018, 09:51:49 »
Hello,

My spacemouse plus has stopped working, and when I try to start the driver that I just downloaded and installed, it says it cannot locate the device. The device beeps upon startup, like it always did when it worked, but now it seems to be invisible to my computer. Has anyone encountered this problem before? This is a serial device, and the port is working properly. The device worked perfectly until I loaded Quickbooks on my machine and then stopped working. I un-installed Quickbooks and have re-installed the 3dconnexion driver, but still no luck.

Please help.

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://www.3dconnexion.com/forum/viewtopic.php?t=1823
Wealth Management Solution Video

Thank you.
6
Electrical Issues / How i can do
« Last Post by Kevin Spade on 21 July 2018, 09:50:37 »
Hello,

I have just bought d512 interface.I have a pc Hp with windows 7 ultimate 64bit. (but I have tried also with another pc with windows 8.1 and I have the same problem)

I have downloaded and installed last version of sweetlight software.
I have connected the d512 interface, and installation of drivers seems that are installed correctly (last version 1.04)
When i start the sweetlight program, it not detect the interface and a message shown say "there is one not compatible interface" .How i can do?

Please help.

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://bit.ly/2Lu9Wl9
HR Solution Video

Thank you.
7
Hello,

I have used ArchiCAD 10 for about 6 months, and as I get better at it, I have higher expectations to my renderings.
Is there any general light settings you should have before rendering? Now I haven't changed anything with regards to ambient, camera or sun, and I think that my rendered images are a bit bright, almost over exposed.
How many % should my ambient be at? I have changed the color to yellowish.
I have the light at yellowish, warm color, and not at full light intensity.
Should the camera-light-thingy be on or off?

Please help.

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://archicad-talk.graphisoft.com/viewtopic.php?t=18633
Recycle Management Solution Video

Thank you.
8
Hello,

I'm using the IES light object to render out lighting for some fluorescent tube fittings, however I'm unable to get the "Use Area Shape and Size Given in Photometric File" settings to work. I've checked the IES file and the sizes are definitely there. This is problematic as it means the IES lights will only work for point source lights.

Has anyone ever managed to get this setting to work?

Please help.

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://archicad-talk.graphisoft.com/viewtopic.php?t=51273
CMS Platform Video

Thank you
9
Off-Topic Chat / inverted LED intensity
« Last Post by Russell Depp on 20 June 2018, 10:52:24 »
Hello,

I haven't found anything on this subject yet so I must state my problem. I have a chauvet colorsplash 200b LED light running and I'm using the Vista software on my computer. I can change the color on the LED with no problem but when I push the intensity 100% turns it off and it fades to a 100% when I set the intensity to 0%. So it's runing the opposite just on intensity, which is channel 6 on this fixture. I am running the lights on an auxilery power on my smartbar, so when I turn of my computer the lights stay on so I have to shut the breaker each time. It is a real pain and it is only the LED lights that are doing this to me. .

Please help

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://jands.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=577
Startup video production company

Thank you

10
Off-Topic Chat / Raspberry pi2 not led lights
« Last Post by Russell Depp on 20 June 2018, 10:46:46 »
Hello,

I have been unable to get my pi2 to work at all. Made 2 different noobs cards and bought one already made. All three the red and green LEDs just steady blazed at me. Made wheezy card red light blazed and green light blinks 4 times pauses and repeats. No video no nothing. I was using a 1.5A power supply. Changed to 2A. Tried plugging and unplugging everything. Rewrote cards numerous times. Saw where blinking lights 4 times means start.elf not launch able. I am at wits end. Any help would be much appreciated.

Please help

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?t=130586
Startup video production studio

Thank you

Pages: [1] 2 3 ... 10

Like Us or Share, Tweet and +1 this page: